Tabela premier lige

Tabela Grupe 7

Od 12-02-2004
 Danas  305 
 Ukupno  147198 
Danas: 05/02/2005
21:02:47 GMT+1
+ Trenutno prisutno: [ 3 ]
+ Rekord u min: [ 235 ]
+ Bihsoccer statistika


 Premier liga Bosne i Hercegovine sezona 2004/2005

 Download utakmice Iran - Bosna i Hercegovina 2:1
Utakmicu Iran - BiH mozete downlodovati sa http://www.bihsoccer.net/tracker/index.php. Prvo poluvrijeme je snimano sa Iranske TV dok je drugo sa BiH TV. Za sve informacije mozete me kontaktirati na [email protected]

 Sarajevo pobjednik 13. Bajramskog malonogometnog turnira
Nogometaši Sarajeva pobjednici su ovogodišneg 13. po redu Bajramskog malonogometnog turnira. Sarajevo je u finalnoj utakmici bilo bolje od organizatora turnira, Vrbanjuše, (1:0), a jedini pogodak djelo je Enesa Mešanovića.Treću poziciju nakon pobjede protiv Jedinstva zaozela je Legea.

     Napisao bihsoccer  January 25, 2005, 1:28 am                             Saznajte vise

 Međunarodni Bajramski malonogometni turnir
U sarajevskoj dvorani Mirza Delibasic odrzan je međunarodni Bajramski malonogometni turnir Na turnir su nastupilo osam ekipa .Organizator turnira je bila ekipa Vrbanjuse Turnir su otvorile ekipe proslogodisnji osvajac turnira sarajevski Zeljeznicar i Bihacko Jedinstvo.Rezultati:

     Napisao bihac  January 22, 2005, 8:10 pm                             Saznajte vise

 Bojan Magazin došao po trofej u Modriču
MODRIČA: Jesen u Podgorici, proljeće u Modriči! Ovako već dvije godine radi odlični fudbaler Bojan Magazin. Tako je prvi dio sezone 2003. počeo u Budućnosti, a završio u dresu Modriča Maxime. Sve to ponovio je i ovog puta, kada se nedavno u staro jato vratio iz redova «đetića». Ovo mu je ujedno treći dolazak u grad motornih ulja.

     Napisao bojan_mfc  January 21, 2005, 5:18 pm                             Saznajte vise

 Biće teško jer svi žele da nam "skinu skalp"
Nogometaši Zrinjskog, jesenjeg prvaka Premijer lige BiH, nalaze se u Međugorju gdje se pod budnim okom trenera Franje Džidića spremaju za nastavak takmičenja. Dušan Kerkez, veznjak "plemića" i potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, vrijedno "sakuplja kilometre" na pripremama.

     Napisao Eldin20  January 21, 2005, 12:27 am                             Saznajte vise

 Pripreme Nogometnog kluba Celik Zenica
Prva faza priprema NK Čelik bliži se kraju. Čelikovci će do utorka trenirati u Zenici, a onda je Stručni štab planirao odlazak na drugu fazu koja će se obaviti u Karaotoku kod Čapljine. U ovoj fazi priprema Čelik će biti u kompletnom sastavu, jer je do odlaska u Hercegovinu planirano kompletiranje igračkog kadra.

     Napisao bihsoccer  January 20, 2005, 3:18 am                             Saznajte vise

 Stižu Nigerijac Doda, Albanac Erkan, Kenijac Amanaka i Kamerunac Maksvel
FK Željezničar je dao garanciju za ulazne vize trojici Afrikanaca, koji bi se trebali pojaviti na pripremama plavih u Medjugorju. Garancije su date za Kenijca, Kamerunca i Nigerijca, a u Medjugorju ce se pojaviti i Albanac. Sva četvorica nogometaša, sudeći prema biografiji koju su dobili u klubu sa Grbavice, bit će pojačanja za Zelju, ali bez obzira na napisano u njihovim predstavljanjima Ivo Istuk ih zeli vidjeti na djelu, te će odmah po dolasku organizovati i nekoliko utakmica na kojima bi se on sam uvjerio u njihove sposobnosti.

     Napisao bihsoccer  January 20, 2005, 2:28 am                             Saznajte vise

 Međugorje: Hajduk - Sarajevo 0:0
Na pripremnoj utakmici u Međugorju, Hajduk i Sarajevo odigrali bez pobjednika. Sportski centar Circle International u Međugorju danas je ugostio nogometne ekipe Hajduka i Sarajeva koji su odigrali slabu oglednu utakmicu bez pogodaka. Ovo je bila prva pripremna utakmica nakon zimskog odmora na kojoj su treneri isprobali veliki broj novih igrača.

     Napisao bihsoccer  January 20, 2005, 2:23 am                             Saznajte vise

 Barbarić testira dvojicu Brazilaca
Nogometaši Širokog Brijega, aktualni prvaci BiH, ušli su u drugi tjedan priprema za proljetni dio prvenstva. Momčad trenera Ivice Barbarića do početka veljače trenirat će u Širokom Brijegu, gdje imaju iznimno dobre uvjete za rad. Protekli tjedam radili su dva puta dnevno, ujutaro u teretani, a poslijepodne na terenima SRC "Blato".

     Napisao Eldin20  January 19, 2005, 11:37 pm                             Saznajte vise

<< Previous |    [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10
Google
Copyright 2003-2005 Sva prava zadrzava bihsoccer.com
Hosting sponzor www.1o1.com site & forum
Diskusije  |  Kontakt  |  BHS Team