Tabela premier lige

Tabela Grupe 7

Od 12-02-2004
 Danas  33 
 Ukupno  148351 
Danas: 09/02/2005
02:32:35 GMT+1
+ Trenutno prisutno: [ 1 ]
+ Rekord u min: [ 235 ]
+ Bihsoccer statistika


 Premier liga Bosne i Hercegovine sezona 2004/2005

 Pripreme Nogometnog kluba Celik Zenica
Prva faza priprema NK Čelik bliži se kraju. Čelikovci će do utorka trenirati u Zenici, a onda je Stručni štab planirao odlazak na drugu fazu koja će se obaviti u Karaotoku kod Čapljine. U ovoj fazi priprema Čelik će biti u kompletnom sastavu, jer je do odlaska u Hercegovinu planirano kompletiranje igračkog kadra.

Poslije sedmice u Karaotoku, slijedi povratak u Zenicu, gdje će se ekspedicija crno-crvenih zadržati tri dana, a zatim je planiran odlazak na desetodnevne morske pripreme. Destinacija još uvijek nije poznata, a ova, treća faza priprema iskoristit će se za uigravati najbolje ekipe, koju očekuje teško proljeće.
Što se tiče novosti van igračkog pogona, Upravni odbor NK Čelik imenovao je Zaima Mujezinovića za novog direktora Kluba. Nekadašnji \"menadžer\" košarkaških klubova Zenica Metalno i Biss Tours Čelik već je počeo sa radom. Njegov prethodnik Samir Škrgo preuzeo je odsjek Marketinga.

Mario Ostojić u Čeliku

Poslije Almira Raščića i Izudina Kamberovića novo ime na spisku Dine Đurbuzovića je Mario Ostojić. Nekadašnji mladi reprezentativac Kanade igra na poziciji veznog igrača, a u Čelik je došao zbog, kako sam kaže, najboljih navijača na Balkanu. Pored ponude Čelika, ovaj 23-godišnjak je imao i ponude sa Marakane i Poljuda, ali je izabrao Bilino polje za svoj dom.
Dobro došao Mario!
Ovim spisak pojačanja nije zaključen. Stručni štab ima želju angažovati još četiri nova igrača, plus Mihajlo Bučinski, koji će u Zenicu doći zajedno sa Matijom Matkom.

www.robijasi.com

     Napisao bihsoccer  January 20, 2005, 3:18 am                            

Google
Copyright 2003-2005 Sva prava zadrzava bihsoccer.com
Hosting sponzor www.1o1.com site & forum
Diskusije  |  Kontakt  |  BHS Team