Tabela premier lige

Tabela Grupe 7

Od 12-02-2004
 Danas  39 
 Ukupno  146543 
Danas: 04/02/2005
02:30:54 GMT+1
+ Trenutno prisutno: [ 4 ]
+ Rekord u min: [ 235 ]
+ Bihsoccer statistika


 Premier liga Bosne i Hercegovine sezona 2004/2005

 Download utakmice Iran - Bosna i Hercegovina 2:1
Utakmicu Iran - BiH mozete downlodovati sa http://www.bihsoccer.net/tracker/index.php. Prvo poluvrijeme je snimano sa Iranske TV dok je drugo sa BiH TV. Za sve informacije mozete me kontaktirati na [email protected]

 Predrag Šimić iz Zrinjskog prelazi u Hajduk
Predrag Šimić, igrač koji je predhodnu polusezonu nastupao za Zrinjski, ipak je zatražio (i dobio) papire za prelazak. Pisanje splitskih tiskovnih medija o tomu kako Šimić prelazi u Hajduk ipak je potvrđeno. Šimić je bio prisutan na prvoj prozivci igrača u HŠK Zrinjskom, a s ekipom je odradio i prvi trening. Šimić je ranije najavljivao kako će ipak ostati u Zrinjskom, a njegovo pojavljivanje nam je sugeriralo da će se tako nešto i ostvariti.

     Napisao bihsoccer  January 11, 2005, 7:40 pm                             Saznajte vise

 Imamo samo jedan zadatak - da ostanemo u ligi
Bilino polje je u subotu živnulo ali ne onako kako bi to željeli Čelikovi navijači, treneri, uprava, ali i onako kako to pogled na tabelu Premier lige BiH nalaže. Tek petnaestak nogometaša nakon obavljene prozivke i odslušanog monologa novog-starog trenera Dine Đurbuzovića istrčalo je pvi ovosezonski trening. Admir Hasančić, Vitomir Paškalj i prinova Anes Zukić iako su bili na sastanku u trofejnom salonu Bilinog polja, nisu oblačili “radna odijela”.

     Napisao bihsoccer  January 11, 2005, 3:38 am                             Saznajte vise

 Zlatan Bajramović ponovno ozlijeđen
Bosanskohercegovački reprezentativac Zlatan Bajramović se jučer u trening kampu bundesligaša Freiburga u portugalskom gradu Albufeira ponovno ozlijedio. Dvadesetpetogodišnji Bajramović zbog problema s bedrenim mišićem mora mirovati najmanje do kraja ove sedmice.Bajramović u redovima Freiburga nije igrao pet mjeseci zbog ozlijede i tek jučer je ponovno krenuo s treninzima.

     Napisao bihsoccer  January 10, 2005, 7:57 pm                            

 Bulend Biščević prelazi u Hajduk
Nekadašnji kapiten sarajevskog Željezničara i reprezentativac BiH, koji je proteklu polusezonu proveo na Cipru, nije mogao odbiti primamljivu ponudu aktualnog prvaka Hrvatske Hajduka. "Hajduk se ne odbija. Zna se o kakvom je klubu riječ", kazao je za NINA-u Biščević nakon što je danas uspješno obavio liječnike preglede. "Obavio sam liječničke preglede i moramo obaviti još neke formalnosti do četvrtka kada bih trebao potpisati ugovor.

     Napisao bihsoccer  January 10, 2005, 7:54 pm                             Saznajte vise

 Nogometaši Zrinjskog krenuli sa pripremama
Nogometaši jesenskog prvaka nogometne Premier lige, Zrinjskog iz Mostara, krenuli su sa pripremama. Prvi dio trebao bi trajati do 25 januara, a u tom razdoblju raditi će se uglavnom na podizanju fizičke pripremljenosti.

     Napisao bihsoccer  January 10, 2005, 6:46 pm                             Saznajte vise

 FIFA mijenja pravilo o ofsajdu?
Velika promijena pravila ofsajda naći će se na dnevnom redu sastanka Međunarodnog odbora Svetske fudbalske federacije narednog mijeseca u Kardifu. Fudbalski savez Velsa predložio je da se \"ofsajd\" ubuduće sudi samo ako je igrač u šesnaestercu u trenutku kada mu se dodaje lopta, a ispred njega je samo jedan protivnički igrač.

     Napisao bojan_mfc  January 8, 2005, 3:57 am                             Saznajte vise

 Nogometni klub Jedinstvo Bihac dobilo nova pojacanja
Da nova uprava koja je formirana pred novu godinu nije sjedila skrstenih ruku ni u vrijeme novogodisnjih praznika svjedoce i prva pojacanja koja su pristupili Nogometnom klubu Jedinstvo,a to su slijedeci igraci:

     Napisao bihac  January 6, 2005, 2:20 pm                             Saznajte vise

 Novo na www.bihsoccer.com
Od nedavno na www.bihsoccer.com je uvedena download sekcija u svijetu poznatih fajlova .torrent. Trenutno se nude tri domaca filma, a uskoro i mnogo vise. Posjetite ovu stranicu i uvjerite se sami. Za sve informacije mozete me kontaktirati na [email protected]. Takodjer ubacena je skripta pomocu koje mozete uplodati vase slike na sajt.

     Napisao bihsoccer  January 5, 2005, 10:41 pm                            

<< Previous |    [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10
Google
Copyright 2003-2005 Sva prava zadrzava bihsoccer.com
Hosting sponzor www.1o1.com site & forum
Diskusije  |  Kontakt  |  BHS Team