Tabela premier lige

Tabela Grupe 7

Od 12-02-2004
 Danas  53 
 Ukupno  146557 
Danas: 04/02/2005
03:34:33 GMT+1
+ Trenutno prisutno: [ 1 ]
+ Rekord u min: [ 235 ]
+ Bihsoccer statistika


 Premier liga Bosne i Hercegovine sezona 2004/2005

 Download utakmice Iran - Bosna i Hercegovina 2:1
Utakmicu Iran - BiH mozete downlodovati sa http://www.bihsoccer.net/tracker/index.php. Prvo poluvrijeme je snimano sa Iranske TV dok je drugo sa BiH TV. Za sve informacije mozete me kontaktirati na [email protected]

  Musić i Papac ne putuju u Teheran
Vedin Musić, prvotimac italijaskog drugoligaša Modene, i Saša Papac, fudbaler bečke Austrije, dvojica su "A" reprezentativaca naše zemlje koji sigurno neće nastupiti na prijateljskom susretu bh. tima protiv Irana, koji će se igrati u Teheranu 2. februara. Ovu informaciju potvrdila su dvojica naših internacionalaca u razgovoru za "Nezavisne novine".

     Napisao bihsoccer  January 31, 2005, 12:41 am                             Saznajte vise

 Tuzlanska Sloboda spremno ulazi u drugi dio premier lige !?
Vjernost tuzlanskoj Slobodi na jučerašnjoj press-konferenciji ozvaničili su Darko Vojvodić (povratnik iz Čelika), Mirzet Krupinac (Zagorje), Senad Mujić (Sloga Tojšići) i Senad Kešetović (Gradina Srebrenik).Sa njima lista pojačanja nije okončana. Pregovaramo sa Nedjeljkom Jurićem, a reći ću vam da nije bilo nikakvih kontakata sa Alenom Mešanovićem – kaže v.d. predsjednika UO Avdo Mešić.

     Napisao bihsoccer  January 31, 2005, 12:38 am                             Saznajte vise

 Put u Teheran najmanje je izlet!
Nakon šest odigranih utakmica u 2004.g. pred nogometnom reprezentacijom BiH je godina u kojoj nas očekuje njih deset, osam kvalifikacijskih. Prvu provjeru Bakini izabranici imaju naredne srijede, a protivnik je reprezentacija Irana u Teheranu.Za ovaj FIFA-in termin naša reprezentacija je imala više različitih ponuda, a punuda Irana bila je za stručni štab i ljude oko reprezentacije najprihvatljivija.

     Napisao bihsoccer  January 30, 2005, 12:20 am                             Saznajte vise

 Rahimić odbio Sliškovićev poziv ?
Na danas održanoj konferenciji za novinare u povodu objavljivanja popisa igrača na koje Blaž Slišković, selektor nogometne reprezentacije BiH, računa u prijateljskoj utakmici koja se 2. februara igra protiv Irana, okupljene novinare je zanimao i status potencijalnog bh. reprezentativca Elvira Rahimića, igrača moskovskog CSKA.


     Napisao bihsoccer  January 28, 2005, 3:18 pm                             Saznajte vise

 Nogometaši Čelika danas putuju u Karaotok
Čelikovi nogometaši od danas će se pripremati u Karaotoku kod Čapljine. Dino Đurbuzović, strateg Zeničana na raspolaganju bi trebao imati 20 igrača i 3 golmana. Među putnicima za Hercegovinu nisu se našla četiri nogometaša. Selmin Halilović, Haris Korda i Vladica Milutinović nalaze se na transfer listi, dok je Damiru Pećancu istekao ugovor i njemu je data mogućnost da pronađe novi klub.

     Napisao bihsoccer  January 28, 2005, 2:33 am                             Saznajte vise

 Slišković objavio popis nogometaša za utakmicu s Iranom
Selektor nogometne reprezentacija BiH Blaž Slišković danas je u Sarajevu u prostorijama Nogometnog saveza BiH priopćio imena igrača na čije će usluge računati u prijateljskoj utakmici s Iranom. Utakmica se igra 2. februara u Teheranu, a to će biti posljednja provjera reprezentacije BiH pred vrlo važno gostovanje u Belgiji u okviru kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2006. u Njemačkoj.

     Napisao bihsoccer  January 27, 2005, 12:31 am                             Saznajte vise

 Slišković u tim vraća Biščevića
Blaž Slišković, selektor fudbalske "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine, objavit će danas spisak igrača na koje će računati u prijateljskoj utakmici, koju će naš nacionalni tim odigrati 2. februara u Teheranu protiv Irana. Mada je iz stručnog štaba najavljeno da neće biti novih imena u odnosu na kvalifikacione mečeve sa Španijom i Srbijom i Crnom Gorom, danas će, ipak, sportskoj javnosti u našoj zemlji biti prezentirano i jedno novo-staro ime.

     Napisao Eldin20  January 25, 2005, 10:29 pm                             Saznajte vise

 Odbojka blizu ujedinjenja
MODRIČA: Izgleda da se konačno odmotava odbojkaško klupko. Prema Protokolu o reorganizaciji ovog sporta u BiH potpisanog u novembru, na adresu federalnog saveza i saveza Republike Srpske stigao je tekst prijedloga Statuta odbojkaške asocijacije BiH. Ova dva saveza bila su dužna da u sjedište Svjetske odbojkaške federacije (FIVB) u Lozani do 21. januara dostave svoje mišljenje i prijedloge o statutu.

     Napisao bojan_mfc  January 25, 2005, 6:09 pm                             Saznajte vise

<< Previous |    [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10
Google
Copyright 2003-2005 Sva prava zadrzava bihsoccer.com
Hosting sponzor www.1o1.com site & forum
Diskusije  |  Kontakt  |  BHS Team