Tabela premier lige

Tabela Grupe 7

Od 12-02-2004
 Danas  33 
 Ukupno  148351 
Danas: 09/02/2005
02:28:42 GMT+1
+ Trenutno prisutno: [ 4 ]
+ Rekord u min: [ 235 ]
+ Bihsoccer statistika


 Premier liga Bosne i Hercegovine sezona 2004/2005

 Slišković u tim vraća Biščevića
Blaž Slišković, selektor fudbalske "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine, objavit će danas spisak igrača na koje će računati u prijateljskoj utakmici, koju će naš nacionalni tim odigrati 2. februara u Teheranu protiv Irana. Mada je iz stručnog štaba najavljeno da neće biti novih imena u odnosu na kvalifikacione mečeve sa Španijom i Srbijom i Crnom Gorom, danas će, ipak, sportskoj javnosti u našoj zemlji biti prezentirano i jedno novo-staro ime.

Blaž Slišković, selektor fudbalske \"A\" reprezentacije Bosne i Hercegovine, objavit će danas spisak igrača na koje će računati u prijateljskoj utakmici, koju će naš nacionalni tim odigrati 2. februara u Teheranu protiv Irana.

Mada je iz stručnog štaba najavljeno da neće biti novih imena u odnosu na kvalifikacione mečeve sa Španijom i Srbijom i Crnom Gorom, danas će, ipak, sportskoj javnosti u našoj zemlji biti prezentirano i jedno novo-staro ime.

Naime, Bulend Biščević, novi član splitskog Hajduka, zajedno sa Sliškovićem, trenerom \"bilih\", i Draganom Blatnjakom, našim standardnim reprezentativcem, iz Antalije, će putovati direktno u Teheran. Pozive za prijateljski meč sa Iranom trebali bi dobiti i golmani Kenan Hasagić i Almir Tolja, koji se oporavio od lakše povrede.

Od \"sigurnih internacionalca\", kako saznaju \"Nezavisne novine\", biće pozvani: Sergej Barbarez, Hasan Salihamidžić, Vedin Musić, Emir Spahić, Branimir Bajić, Saša Papac, Elvir Bolić, Elvir Baljić, Zvjezdan Misimović, Vladan Grujić, Mirsad Bešlija, Ivica Grlić, Nedim Halilović i Rikardo Santos Lago Bajano. Gradimir Crnogorac, naš standardni reprezentativac u nekoliko posljednjih utakmica, na širem je spisku kandidata za meč sa Irancima, dok će oporavljeni Zlatan Bajramović, prema najavama iz stručnog štaba, izostati sa spiska.

\"Bajramović se oporavio od povrede, ali nam nije u interesu da ga vodimo u Teheran, jer će nam on više značiti za susret u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, kojeg ćemo igrati sa Belgijom 26. marta u Briselu. Stoga je bolje da se odmori i spreman dočeka nama veoma važan meč u belgijskoj prijestolnici\", kaže Vlatko Glavaš, trener u stručnom stašbu fudbalske \"A\" reprezentacije BiH.

Okupljanje naših \"A\" reprezentativaca u Teheranu zakazano je za 31. januar, a do meča sa Iranom bh. tim će odraditi dva treninga.

     Napisao Eldin20  January 25, 2005, 10:29 pm                            

Google
Copyright 2003-2005 Sva prava zadrzava bihsoccer.com
Hosting sponzor www.1o1.com site & forum
Diskusije  |  Kontakt  |  BHS Team