Tabela premier lige

Tabela Grupe 7

Od 12-02-2004
 Danas  34 
 Ukupno  146538 
Danas: 04/02/2005
02:17:31 GMT+1
+ Trenutno prisutno: [ 3 ]
+ Rekord u min: [ 235 ]
+ Bihsoccer statistika


 Premier liga Bosne i Hercegovine sezona 2004/2005

 Download utakmice Iran - Bosna i Hercegovina 2:1
Utakmicu Iran - BiH mozete downlodovati sa http://www.bihsoccer.net/tracker/index.php. Prvo poluvrijeme je snimano sa Iranske TV dok je drugo sa BiH TV. Za sve informacije mozete me kontaktirati na [email protected]

 Karoglan o očekivanjima u nastavku prvenstva
Napadač Zrinjskog Mislav Karoglan jedan je od trojice Plemića koji je u prvom dijelu prvenstva krenuo od prve minute u svih dvadeset službenih susreta. Druga dvojica su Mitrović i Rajović. Na početku prvenstva je igrao odlično. U debiju protiv Sarajeva bio je jedan od najboljih, protiv Budućnosti u trećem kolu postigao je prelijep pogodak, a pogotkom u Posušju u četvrtom kolu donio je Zrinjskom tri vrijedna boda.

     Napisao bihsoccer  January 19, 2005, 7:57 pm                             Saznajte vise

 Fuad Kasumović, novi predsjednik zeničkog Čelika
Posljednjeg dana prošle sedmice zenički Čelik dobio je novu upravu. Na čelu desetočlane grupe koja ima za cilj stabilizovati stanje na Bilinom polju, spasiti Čelik ispadanja iz Premier lige BiH ali i u dogledno vrijeme pokušati ovaj klub vratiti u vrh bh. nogometa bit će Fuad Kasumović.

     Napisao bihsoccer  January 18, 2005, 3:43 am                             Saznajte vise

 Zaboravljeno?: Hadis Zubanović, Koševo 5. juni 1998. godine
U petak 14. januara nekadašnji mladi reprezentativac BiH, Hadis Zubanović napunio je punih 27 godina života. Većinu perioda od djetinjstva pa do današnjih dana sa kratkim boravkom u inostranstvu proveo je u “Dolini Ćupova” na stadionu Grbavica, gdje je proveo nekoliko blistavih trenutaka u svojoj dosadašnjoj karijeri.

     Napisao bihsoccer  January 16, 2005, 7:06 pm                             Saznajte vise

 Senad Žerić ogorčen transfer listom
Jedanaest igrača je trenutno na transfer listi. Svako od njih je imao razgovor s trenerom Ivom Ištukom. Dobili su odriješene ruke u izboru novog kluba. Kada je riječ o ovim fudbalerima propisi su jasni, niko ih ne može otjerati niti im zabraniti da treniraju ukoliko oni sami ne žele napustiti Grbavicu. Jedan od njih je i Senad Žerić, dijete Željezničara koji je prošao sve selekcije kluba kojem je Ištuk rekao da ne računa na njega i da može potražiti drugu sredinu.

     Napisao bihsoccer  January 15, 2005, 7:06 am                             Saznajte vise

 Kalendar proljetnog dijela takmičarske 2004/2005 godine
Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 27. Statuta NS/FS BiH, na prijedlog Takmičarske komisije NS/FS BiH, donosi slijedeću ODLUKU o kalendaru takmičenja NS/FS BIH za proljetni dio takmičarske 2004/2005 godine

     Napisao bihsoccer  January 15, 2005, 6:50 am                             Saznajte vise

 Nova lica na treninzima Modriča Maxime
MODRIČA: Mitar Lukić može da odahne! Treneru Modriča Maxime na treningu se pojavio odlični vezista Bojan Magazin. On je minule jeseni nosio dres prvoligaša Srbije i Crne Gore ekipe Budućnosti iz Podgorice. Ove zime donio je odluku da se po treći put vrati u Modriču.

     Napisao bihsoccer  January 13, 2005, 11:10 pm                             Saznajte vise

 Pocele pripreme Nogometnog kluba Jedinstvo Bihac
Trener Jedinstva Besim Sabic izjavio je da ce se pripreme odvijati u dvije faze. Prva faza fizicke pripreme u Bihacu a zatim odlazak na more odnosnou podrucje Istre gdje ce se ekipa uigravati. Pripremama prisustvuju svi igraci koji su igrali i u jesenjem djelu prvenstva tj.igraci koji su i osvojili prvo mjesto u Prvoj lig F BiH.Pojacanja nema.

     Napisao bihsoccer  January 13, 2005, 11:06 pm                             Saznajte vise

 Popis za Iran Slišković će objaviti 26. januara
Popis kandidata koji bi trebali otputovati za Teheran, gdje bh. reprezentacija 2. februara igra prijateljski susret s reprezentacijom Irana, selektor Blaž Slišković objaviti će 26. januara, rečeno je na današnjoj konferenciji Nogometnog saveza (NS) BiH.Kako je najavljeno, na popisu će biti između 18 i 20 igrača. Iranska nogometna federacija platila je troškove za 30 članova naše ekspedicije.

     Napisao bihsoccer  January 12, 2005, 8:28 pm                             Saznajte vise

<< Previous |    [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10
Google
Copyright 2003-2005 Sva prava zadrzava bihsoccer.com
Hosting sponzor www.1o1.com site & forum
Diskusije  |  Kontakt  |  BHS Team