Inđić posvađao Odovića i Jagodića
29 Jan 2008


Đorđe Inđić, vezista Laktaša, koji se našao na transfer listi, a trebalo je da pojača redove Borca, vratio se sa priprema Banjalučana iz Međugorja.

Prema posljednjim informacijama, trener Milomir Odović nije zadovoljan kvalitetima pomenutog graditelja igre i poslao ga je nazad u Banjaluku, zbog čega je, između ostalog, tvrde izvori bliski klubu, došlo do zategnutih odnosa između Vlade Jagodića, sportskog direktora, i Odovića.

"Opet se dešavaju neke čudne stvari, dobro ću ispitati situaciju i vidjeti šta se zapravo događa. Slobodno napišite da se Inđić sutra (danas) vraća na pripreme u Međugorje", istakao je Milorad Janjetović, predsjednik SFP Borac d.o.o.

Odović je ovako obrazložio, u najmanju ruku, čudan povratak Inđića u Banjaluku i trenutnu situaciju na pripremama u Međugorju:

"Inđić je imao proceduralnih problema i treba to da završi. U narednih nekoliko dana očekujemo pojačanja, ali se bojim da imamo sve manje vremena za sklapanje tima. Povratak kući planiramo u subotu, a do tada ćemo odigrati i jedan kontrolni meč protiv Željezničara 31. januara".

Vlado Jagodić, sportski direktor, nije želio da daje mnogo komentara vezanog za angažovanje Inđića:

"On treba da završi neke stvari vezano za papirologiju i vratiće se na pripreme u Međugorje".

Na naše pitanje zar nije logično da on trenira u Međugorju, a da klub završava papirologiju Jagodić je kazao:

"Mnogo me pitate, nemam komentar".

Sam fudbaler Inđić nije bio ništa precizniji vezano za neočekivan povratak u Banjaluku:

"Ne znam šta se dešava, moram da odem do kluba i provjerim."

Pojačanja u "magli"

U toku zimske pauze u redove Borca stigla su svega dva igrača, Marko Tešić (Laktaši) i Dario Urukalo (Sloga, Trn). Mnogi igrači su bili na meti "crveno-plavih", ali ni sa jednim nije postignut dogovor. Listom želja Banjalučana su defilovali redom: Miloš Marković (OFK Niš), Miroslav Stamenković (Beograd), Borislav Zgonjanin (Krajina), Žarko Bakić (BSK), Petar Divić (Njemačka), Vladimir Stojnić (Čelarevo), Miljan Vico (Leotar)...

Sve ovo čudi kada klub konačno ima novca jer će, prema riječima predsjednika Janjetovića, od grada Banjaluka dobiti 850.000 KM.

Slavko BASARA
 
 
 
| Home | Galerija | Vijesti | 34 Utakmice reprezentacije BiH | Video Arhiva | Forum | Kontakt |
Izvori informacija » Dnevni Avaz i Avaz Sport » Nezavisne Novine » Oslobodjenje» Dnevni list » Glas Srpske » FSRS» NFSBiH
© All rights reserved by www.bihsoccer.com