Marko Jurić je pokazao "srednji prst" svojim navijačima
09 Nov 2007 ŠIROKI BRIJEG - Poraz Širokog Brijega na domaćem travnjaku od Posušja (1:2) ipak će ostati u sjeni skandaloznog ispada igrača domaće momčadi Marka Jurića. Naime, nakon sramotne igre u prvom poluvremenu (0:2) publika je "orkestrom zvižduka" ispratila domaće "balerine" u svlačionicu. I dok su ostali igrači pognute glave ušli u tunel, ovogodišnje skupo "pojačanje" Širokobriježana Marko Jurić je širokobriješkoj publici pokazao "srednji prst", što je među navijačima, a poglavito članovima navijačke skupine "Škripari" s razlogom izazvalo bijes.


Zar su gledatelji na Pecari, koji zadnjih sezona nisu vidjeli ni "i" od igre kluba za koji žive, zaslužili još i ovo, primitivizam kojeg bi se posramio svaki čovjek, a kamo li "igrač - profesionalac" Marko Jurić! Ovakav ispad spomenutog igrača nije samo udarac navijačima, kojih je zbog ovakvih i drugih stvari, na Pecari sve manje, već i klubu o kojem se godinama u BIH i šire govori u superlativu.

KOMU JE MARKO JURIĆ POKAZAO SREDNJI PRST?

Umjesto da se ispriča i "pokrije pepelom" Jurić se okuražio i alibi traži u nečemu u što ne bi povjerovao nitko, a kamo li vatreni navijač kluba s Pecare. Naime, Jurić je putem nekih medija imenom i prezimenom prozvao bivšeg člana Škripara, kako je rekao - izvjesnog Marinčića (radi se o, u širokobriješkim sportskim krugovima svima dobro znanom Maći), koji je, navodno, njega i njegovu suprugu u gledalištu, vrijeđao i provocirao, te je "srednji prst" pokazao njemu, ne i ostalim navijačima!

Smiješno, zar ne? Zar navijač koji kupi ulaznicu "svezanih ruku" i "začepljenih usta" mora gledati "šetače" poput Jurića i drugih, ne komentirati i kritizirati iste za lošu igru, nezalaganje... Nakon što je Jurić iznio gnusne laži javio nam se i spomenuti Maćo koji je vidno razočaran.

"Hajde prijatelju napiši nešto o ovom slučaju, jer će ispasti da je Maćo uzrok svih problema oko ovog kluba! Ni u snu nisam mogao vjerovati kako mi se ovo može dogoditi. Zar sam ja, koji nisam propustio ni jedan domaći susret i koji sam prošao gostovanja od Bratislave, Praga, Basela, Podgorice, Sarajeva, Tuzle i..., zaslužio ovakve uvrede od igrača koji ni po čemu nije zaslužio nositi majicu Širokog Brijega" - pita se Maćo.

MAĆO ĆE TUŽITI "BALERINU" JURIĆA

Marinčić tvrdi, a ističe kako ima i niz svjedoka, da ništa pogrdno nije rekao dotičnom igraču osim kritika na račun njegove katastrofalne igre.

"Posebno sam razočaran na njegovu izjavu o navodnom vrijeđanju njegove supruge. Vjerujte, dotičnu damu uopće ne poznajem i ne pada mi na pamet u gledalištu pratiti gdje sjede tuđe žene, već me, kao vatrenog navijača, zanimaju samo događanja na travnjaku. Ovo je nezapamćen izgred u povijesti nogometne igre da jedan igrač domaće momčadi pokaže "srednji prst" navijačima "svoje" momčadi. Ogorčen sam i razočaran" - također je istaknuo Maćo.

Kako se čini, neće se sve završiti na ovome!

"Ovim putem poručujem da, dokle god Jurić i ovakvi nose majicu Širokog Brijega, moja noga neće kročiti na Pecaru. Očekivao sam da će na ovakav potez reagirati i ljudi iz kluba. Za sada nisu, očekujem da hoće, a Juriću poručujem da ću ga tužiti za uvredu časti i nanošenje duševne boli zbog javnog prozivanja u medijima. Njegova izjava da je srednji prst upućen samo meni, u što nikako ne vjerujem, ne može nimalo ublažiti njegovu primitivnu gestu, a odgovorno tvrdim da je "srednji prst" upućen svima nama. Kada kažem nama, jasno da mislim na sve navijače našeg najdražeg kluba, Širokog Brijega" - konstatirao je Maćo.

IGRAČI ŠIROKOG BRIJEGA BI VOLJELI DA IH NITKO NE GLEDA!

Jurić i suigrači jednostavno moraju biti svjesni da su masno plaćeni što nose dres ovoga kluba i publika posve logično neće trpjeti njihove loše igre, ali što je još bolnije za publiku njihova "glumatanja" i nezalaganje.

Jedan od iskusnijih igrača ovog kluba, možda čak i najskuplji u Premijerligi BIH, poslao je sms poruku nekim navijačima kako bi sami igrači voljeli da publika nikako ne dolazi na njihove domaće utakmice. Koji je to tek primitivizam? A kako igraju uskoro im više nitko neće ni dolaziti. Da bar ostavljaju srce na terenu kao što su nekoć činili Bajano, Hrgović, Juričić, Erceg, Papac, Tabi ili neki drugi nitko im ne bi zviždao ili ih kritizirao, a ovako... Momci, sve po zaslugama!
 
 
 
 
| Home | Vijesti | Galerija | Video Arhiva | Forum | BiHSoccer Tim | Marketing | Kontakt |
Izvori informacija » Dnevni Avaz i Avaz Sport » Nezavisne Novine » Oslobodjenje» Dnevni list » Glas Srpske » FSRS» NFSBiH
© All rights reserved by www.bihsoccer.com