Goran Skakić nastavlja misiju na trebinjskim PolicamaTREBINjE - Novi-stari šef stručnog štaba trebinjskog Leotara Goran Skakić 1. jula, obaviće prozivku na "Policama" i odmah krenuti sa treninzima za novu sezonu u Premijer fudbalskoj ligi BiH.

U klubu očekuju da se na prozivci pojave svi oni koji su završili prethodno prvenstvo, a u klubu računaju i na do juče suspendovane fudbalere, koji su zbog toga novčano kažnjeni, a prema stavu Upravnog odbora imaće isti status kao i svi ostali igrači u klubu.

- Prvog dana sedmog mjeseca krećemo sa radom. Svi poznavaoci prilika u Fudbalskom klubu Leotar znaju da je složena situacija. Mi više nemamo vremena za odgađanje, moramo da krenemo sa radom, a sve probleme rješavaćemo u hodu. Kao i do sada, od svakog pojedinca tražim red, rad i disciplinu. Tražim ratnike, koji će dostojanstveno braniti boje Leotara - istakao je trener Trebinjaca Goran Skakić.

Pred odlazak iz Trebinja na kraju sezone Goran Skakić je najavio da će, ako ostane na klupi Leotara, on biti odgovoran za pojačanja koja će stići na "Police". Na tome se sada i radi.

- Za sada ne mogu ništa da kažem o tome. Naravno da je potrebno nekoliko igrača, koji bi ekipi donijeli određeni kvalitet, ali o tome ću moći nešto više da kažem kada počnu pripreme. Svi koji budu došli u klub moraće da zadovolje uslove koje sam gore naveo - istakao je Skakić.

Nezvanično smo saznali iz izvora bliskih klubu da će se u najskorije vrijeme imenovati nosioci funkcija u klubu, uglavnom onih odgovornih vezanih za blisku saradnju sa prvim timom. Leotar želi i organizaciono da se ojača poslije izbora Đorđa Vučinića na mjesto predsjednika kluba.