Drina se dogovorila sa MilanovićemZVORNIK - Ekipa novog fudbalskog premijerligaša BiH, Drine iz Zvornika, riješila je pitanje šefa struke u novom rangu takmičenja.

Ako se i postavljala dilema o tome ko bi mogao da vodi tim sa klupe u bh. eliti, ona je, kako sada stvari stoje, otklonjena. Iskusni trenerski vuk Mile Milanović dogovorio je nastavak saradnje, pa će i dalje voditi Drinu, ovoga puta u mnogo jačoj konkurenciji.

- Postigao sam dogovor sa upravom kluba, ali je on na neki način uslovan. Naime, poznato je da smo ubjedljivo osvojili titulu prvaka Republike Srpske. To je bilo sa dosta skromnim igračkim kadarom, posebno kada je u pitanju klupa sa rezervnim igračima. Smatram da iz ove ekipe većina igrača može da zadovolji kvalitet koji se traži u Premijer ligi BiH, ali biće potrebno dovesti bar pet-šest novih, kvalitetnijih i iskusnih igrača - rekao je trener Zvorničana Milanović.

I dok se u upravi kluba užurbano radi na stvaranju neophodnih infrastrukturnih uslova za početak takmičenja u Premijer ligi BiH, novi-stari šef stručnog štaba zakazao je početak priprema za 21. jun.

- Smatram da imamo dovoljno vremena da se kvalitetno spremimo za premijernu sezonu u bh. eliti - rekao je Milanović.

Za sada je rano govoriti o pojačanjima, ali neka imena Milanović je unio u svoj notes. Ostaje da se vidi šta će biti slobodno na probirljivom fudbalskom tržištu, a što bi zadovoljavalo ukuse struke u Drini i zahtjevima najvišeg ranga takmičenja u BiH.