Kresimir Kordic u SlovanuDosadašnji napadač Zrinjskog Krešimir Kordić karijeru će nastaviti u redovima slovačkog doprvaka Slovana, kluba na čijem je pragu bio i prije nešto manje od godinu dana i kojemu je zabio pobjednički pogodak u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka na početku upravo završene sezone.

"Potpisao sam ugovor na tri godine, odnosno dvije plus jedna, što znači nakon dvije godine ćemo opet sjesti i dogovarati se. Mogu reći da je to upravo ono što sam želio, jer došao sam u veliki klub, što se vidi na svakom koraku. Drago mi je što se na brzinu sve završilo, jer prošle godine sam isto trebao ići u ovaj klub, ali puno se ljudi miješalo i javljalo, tako da smo morali sada sve u tišini odraditi. Zadovoljan sam ugovorom, to je ono što sam očekivao. Sad je na meni da pružam što bolje igre, da pomognem klubu u ostvarivanju što boljih rezultata, naravno da zabijam pogotke." rekao je Kordić u razgovoru za Radio Dobre Vibracije.

"Što se tiče Zrinjskog, mislim da je bilo vrijeme da idem, jer sam sve svoje ciljeve ispuni, prije svega mogu reći da sam osvojio titulu, zabio pokoji gol u gradskom derbiju, osvojio sam trofej Filip Šunjić Pipa što mi je najvažnije. Želim se ovim putem zahvaliti navijačima Zrinjskog Ultrasima. U Širokom Brijegu sam još jednom vidio kolika je njihova privrženost klubu i stvarno se pitam odakle im tolika volja. Još jednom hvala im velika." dodao je Kordić.

Preuzeto sa http://www.hskzrinjski.ba/