BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ: K= 12,84U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude betadria.com internet kladionice.Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.Ukupni koeficijent iznosi 12,84. Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 128,40 eura.

HULL - ARSENAL: 2 = 1,45
Arsenal će u Hullu loviti još jednu važnu pobjedu u borbi za naslov prvaka. Onima koji će u obzir uzeti umor od utakmice s Portom i velike probleme s ozljedama Arsenala treba sugerirati izbjegavanje ovog para, ma kolika razlika u kvaliteti bila, dok oni koji ne vjeruju Hullu, sigurno računaju na uspjeh Arsenala.

PSG - SOCHAUX: 1 = 1,80
Navijači su divljanjem nakon 3:0 poraza od Marseillea sve rekli o skoro očajnoj sezoni Parižana, a da bi se bar malo primirili duhovi, potrebno je svladati Sochaux. Neće to uopće biti lagano za momčad koja je izgubila samopouzdanje i povjerenje u vlastite mogućnosti, ali olakšavajuća okolnost mogla bi biti što je i Sochaux u sličnom stanju, bez igre i rezultata u posljednjih mjesec dana.

CIBALIA - LOKOMOTIVA: 1 = 1,55
Cibalia želi u Europu, lokosi bi također to mogli, zato se očekuje zanimljiv susret. Domaći teren i iskustvo na strani su domaćina, zato njih vidimo bliže pobjedi. Opet, Lokomotiva je iznenadila nebrojeno puta, stoga ni taj scenarij ne treba otpisati, ali Ferenčina je ostao bez oba stopera i to je preveliki hendikep.

LIVORNO - ROMA: 2 = 1,85

U ovome se kolu Livornu uz najbolju volju ne može predvidjeti da će uspjeti u naumu. Gol možda i zabiju, ali do boda će jako teško. Činjenica da igraju kod kuće tu ne mijenja puno na stvari. Roma je triput bolja od Livorna i Roma će pobijediti.

BAYERN - FREIBURG: 1 = 1,20
Nema tog rakursa iz kojeg se može promatrati minhensko sučeljavanje Bayerna i Freiburga, a da Bavarci ne budu apsolutni, 100% favoriti. Bayern je jači, veći (najveći), bogatiji, kvalitetniji i u boljoj formi. I minhenske su pričuve dvostruko bolje i najmanje toliko skuplje od najboljih Freiburgovih igrača. Jedinica, veća od Bavarske.

VALLADOLID - REAL MADRID: 2 = 1,30
Madridski Real igra sjajno. Čini se da je skupocjena skupina preplaćenih igrača konačno uhvatila kontinuitet, pa je Real počeo igrati u skladu s mogućnostima. Real je i početkom sezone pobjeđivao, ali danas momčad Manuela Pellegrinija do pobjeda dolazi na mnogo lakši i bezbolniji način. Valladolid bi se zadovoljio i bodom, ali takav ishod teško je očekivati.

BONUS 10%
Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.


BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

HULL - ARSENAL: 2 = 1,45
PSG - SOCHAUX: 1 = 1,80
CIBALIA - LOKOMOTIVA: 1 = 1,55
LIVORNO - ROMA: 2 = 1,85
BAYERN - FREIBURG: 1 = 1,20
VALLADOLID - REAL MADRID: 2 = 1,30
BONUS na 6 parova = 10%


Ukupni koeficijent iznosi 12,84.
Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 128,40 eura.