Starčević: Otjerali su me kao keraFudbaleri banjalučkog Borca danas putuju na četrnaestodnevne pripreme u tursku Antaliju, a sa njima će i dva pojačanja. Riječ je o golmanima Milošu Milinoviću (stigao iz novosadske Vojvodine) i Marku Kneževiću (Spartak iz Subotice), koji su posljednjeg dana prelaznog roka stigli na banjalučki Gradski stadion.

Istovremeno, raskinuta je saradnja sa dosadašnjim standardnim čuvarem mreže Draganom Starčevićem.

- Riješili smo jedno od glavnih pitanja što se tiče prelaznog roka, pojačali konkurenciju na golu. Sa Starčevićem smo se brzo dogovorili i sporazumno raskinuli saradnju - rekao je Šipovac.

Međutim, sada već bivši golman Borca kaže da nije bilo nikakvog sporazuma, već da je otjeran ''kao ker''.

- Saradnja jeste raskinuta, ali više na silu nego sporazumno. Sve igrače su otjerali "kao kerove". Mene su čak optužili da loše utičem na igrače, da ''bušim'' ekipu i još štošta.

Teško mi je što moram prolaziti kroz ovo poslije godinu i po u Borcu. Mislim da sam dobro odradio svoj posao, što govori i podatak da smo jesenas primili najmanje golova, svega devet. Odlazim ponosno i čista obraza - tvrdi Starčević, koji je demantirao da će pristupiti banjalučkom BSK-u, članu prve lige RS.

Pritisci i ucjene

- Nije bilo dogovora, a još manje sporazuma, ali je bilo pritisaka i ucjena od strane ljudi koji danas vode Borac. Ucjenjivali su igrače da potpišu manje ugovore ili ih neće voditi na pripreme u Tursku - kaže Starčević.