Bilbija razmišlja, Trivunović čekaMladi napadač banjolučkog Borca Nemanja Bilbija sutra će donijeti odluku da li će karijeru da nastavi u novosadskoj Vojvodini ili će i na proljeće nositi dres matičnog kluba.

Fudbalski "vunderkind" iz grada na Vrbasu obavio je razgovore s predsjednikom "lala" Ratkom Butorovićem, načelan dogovor je postignut, ali...

- Još nisam donio definitivnu odluku. Vojvodina je ponudila dobre uslove i za mene i za klub, međutim, s druge strane imam veliki motiv da ostanem. Dobro ću da razmislim o svemu do petka. Vidjećemo... - ostao je zagonetan Bilbija.

Novosađani i Banjolučani su potpisivanjem ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji učvrstili klupske odnose. Eventualni transfer Bilbije u "srpsku Atinu" bio bi još jedan elemenat nastavka te saradnje.

- Obavili smo razgovore s ljudima iz Vojvodine koji žele da angažuju našeg napadača. U ovom trenutku ne možemo da tvrdimo da će transfer biti realizovan, ali isto tako ni da neće. U sljedećih nekoliko dana biće poznato više detalja - rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.

Defanzivac Vule Trivunović je blizu povratka na Gradski stadion. Sada već bivši igrač ruskog Himkija, obavio je razgovore s predstavnicima Borca.

- Razgovarali smo konkretno o svemu i drago mi je što sam poslije šest i po godina opet ušao u prostorije voljenog kluba. Kako vrijeme brzo leti. Rekao sam šta me interesuje i koji su moji uslovi, ljudi iz Borca su ih prihvatili, a za dan ili dva treba da se realizuju. Još nisam ništa potpisao - istakao je Trivunović.

O povratku iskusnog defanzivca na Gradski stadion direktor Šipovac je rekao:

- Dogovorili smo se i očekujemo potpisivanje ugovora, odnosno da Trivunović bude u avionu za Antaliju - istakao je Šipovac.
Sušac i Markić

Golman Marko Sušac i vezista Toni Markić još nisu postigli dogovor o produžetku saradnje s Borcem i neizvjesno je da li će i na proljeće nositi crveno-plavi dres. Sušac je bio uzeo papire, ali se prije nekoliko dana vratio i priključio radu, dok je Markić cijelo vrijeme pregovarao sa čelnicima kluba.