FK Laktaši: Stigao LjubojevićLAKTAŠI - Doskorašnji fudbaler banjolučkog Borca Darko Ljubojević u nastavku premijerligaške sezone nosiće dres Laktaša. Iskusni fudbaler se tako vratio u staro jato, iz kojeg je prije godinu završio u Borcu.

- Dobili smo značajno pojačanje i Ljubojević je već počeo sa treninzima. On će zajedno sa Zoranom Novakovićem biti od velike koristi našem timu u nastavku sezone - rekao je sportski direktor Laktaša Slobodan Komljenović.

Dres Laktaša u proljećnom dijelu prvenstva neće nositi: Darko Raca, Ljubiša Drljača, Siniša Mrkobrada, te Nenad Tanasijević i Miša Petković, dok je još neizvjestan status Borislava Mikića, Borisa Savića i Marka Stanojevića.

Na treninzima radi i nekoliko novih igrača koji su došli na probu. Pod budnim okom šefa Stručnog štaba Tomasa Gajsa treniraju: Marko Ljuboja (Borac), Đorđe Jovanović (Famos), Edin Botonjić (Ključ), Nenad Novaković (Borac, Čačak), Vladanko Komljenović (Mladost, Lučani), Srboljub Bubalo (Vukovar) i golman Zvjezdan Stoiljkov koji je jedno vrijeme bio član Veleža. Uskoro bi trebalo da dođu još dvojica igrača iz Nigerije (Isoa Osi David i Feliks Jakubu) kao i nekolicina iz Teleoptika, inače filijale Partizana.