Dogovor igrača Modriče i uprave na vidikuPo svemu sudeći, igrači Modriča Maksime nastaviće svoje redovne treninge. Marko Stojić, trener ovog kolektiva, kaže da su igrači dobili dvodnevni odmor i da do najavljenog štrajka neće doći.

Igrači očekuju zarađeni novac. U klubu kažu da ta dugovanja nisu velika.

- Radićemo do utorka i tada ćemo obaviti razgovor sa rukovodstvom kluba. Razgovora će biti i danas. Uvjeravaju nas da će u ponedjeljak, napokon, potpisati sponzorski ugovor sa Optima grupom i da će sve krenuti nabolje. Mi smo u brigama kakva je budućnost kluba. Imamo kapacitet da budemo u gornjem dijelu tabele. I bićemo, ukoliko bude popravljena finansijska situacija - rekao je jedan od najboljih fudbalera Modričana Nemanja Stjepanović.

U vrhu modričke fudbalske piramide tvrde da se klub ne nalazi u finansijskoj dubiozi. Stojan Stolić, direktor "uljara", naglašava da je i ranije bilo kriznih momenata koji su uspješno prebrođeni.

- Dogovorom sa Rusima mi ćemo lako ostati na starom kolosijeku slave i uspjeha. Modriča Maksima nije u krizi kakvu neko želi da prikaže u javnosti. Istina, stanje nije sjajno, ali ima znatno težih primjera od našeg u Premijer ligi BiH. Mnogo toga će biti jasnije početkom sljedeće sedmice. Očekujemo da zlobnici "polome svoje zube" i da se u potpunosti konsolidujemo i krenemo ka zacrtanim planovima - poručio je Stolić.