Žižović, Stojanović i Džidić sanirali ozljedeIako je rubrika "došli" i dalje prazna, trener Zrinjskog Dragan Jović start priprema za drugi dio sezone čeka u puno boljoj situaciji nego što je to bio slučaj ljetos. Naime, Damir Džidić i Mladen Žižović, dva nogometaša koja u prvom dijelu sezone nisu odigrali ni minute, sanirali su ozljede koje vuku od prošle sezone i spremni čekaju početak priprema.

Također, ozljeda je stvar prošlosti i kod Danijela Stojanovića, veznjaka koji je zbog problema s leđima jesenas nastupio u samo četiri prvenstvene utakmice.

- Već jedno vrijeme normalno treniram prema individualnom programu i vjerujem da su problemi koji su me pratili jesenas sada iza mene. Prošla su tri mjeseca od posljednje utakmice u kojoj sam igrao, tako da je jasno da sam se zaželio nogometa - izjavio je Stojanović.

Jović je prvo okupljanje zakazao za nedjelju u 18 sati kada će biti održan samo zajednički sastanak, dok se s radom kreće od ponedjeljka. Start priprema propustit će Pavle Sušić, koji je u pauzi prvenstva podvrgnut operativnom zahvatu na preponama.

- Prošlo je 20 dana od operacije, a još toliko ću morati vježbati prema posebnom programu. To znači da bih krajem ovog mjeseca trebao početi trenirati punim intenzitetom - izjavio je Sušić.