Miodrag Petkoviću na klupi LaktašaLAKTAŠI - Poslije petog uzastopnog poraza u Premijer ligi BiH kormilar Laktaša Milan Milanović podnio je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba ovog premijerligaša.

Radna grupa ovog kluba odlučila je da ostavku prihvati, a umjesto Milanovića ekipu će privremeno voditi trener juniora Laktaša Miodrag Petković, koji je već ranije bio uz prvi tim.

- Bili smo zadovoljni radom mladom stručnjaka iz Srbije i sigurno je da Milan Milanović nije kriv što Laktaši bilježe loše rezultate. U posljednjem meču protiv Zrinjskog iz Mostara u kojem smo poraženi na našem terenu sa 0:1 sreća nam je jednostavno okrenula leđa. Momci su dali sve od sebe, nadigrali renomiranog rivala, ali jednostavno lopta nije htjela u mrežu. Željeli smo da Milanović nastavi sa radom u našoj sredini, ali on je bio kategoričan da ode. Doći će da se pozdravi sa igračima, a svi mu želimo da ubrzo nađe novi angažman, jer se radi o veoma kvalitetnom treneru - rekao je član Radne grupe Fudbalskog kluba Laktaši Nikola Vujaković.

Sada je pred Miodragom Petkovićem, koji je ranije bio pomoćnik Vladi Jagodiću i Slobodanu Kustudiću, težak zadatak da ekipu koliko-toliko pripremi za tri preostala jesenja prvenstvena susreta.

- On veoma dobro poznaje igrače, ali i oni njega, tako da tu ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Sigurno je da će svi zajedno uložiti maksimum truda da u u preostalih 270 minuta na svoj konto upišemo što više bodova - dodao je Vujaković. Skupština u petak

Još uvijek nije potvrđen tačan datum održavanja Skupštine Fudbalskog kluba Laktaši.

- Još uvijek nismo definitivno odlučili, ali najvjerovatnije će to biti u petak, 6. novembra. Na njoj bi trebalo da budu definisane mnoge stvari, ali i ona najvažnija, kako da klub konačno izađe iz krize i krene uzlaznom putanjom - naglasio je Vujaković, koji je bio dugogodišnji predsjednik Skupštine, ali i Upravnog odbora Fudbalskog kluba Laktaši.