Stajić daleko od Borca,Bojić blizu potpisaOfanzivni vezista Modriča Maksime Duško Stajić vjerovatno u zimskom prelaznom roku neće potpisati ugovor sa banjalučkim Borcem, ali zato postoje dobri izgledi da u Platonovu ulicu stigne napadač "uljara" Mladen Bojić. Ovaj fudbaler, koji u prvom dijelu sezone nije igrao zbog povrede, ukoliko bude zdrav i spreman za pripreme, vjerovatno će postati član Borca.

Iako se nalazi na listi želja trenera "crveno-plavih" Velimira Stojnića, drugi strijelac Premijer lige BiH Duško Stajić je u ovom trenutku bliži odlasku u inostranstvo. Sportski direktor Borca Muhamed Ibrahimbegović trebalo je da se u srijedu sastane sa Stajićem i ponudi mu ugovorom ali do toga nije došlo.

- Da kucnem u drvo, ponuda ima mnogo, a nekoliko njih je iz inostranstva. Moj cilj je odlazak u neku od jakih evropskih liga, ali vidjećemo šta će sve desiti jer ima još dosta vremena do početka prelaznog toka. Borac jeste jedna od opcija, ali još uvijek je sve u magli – rekao je Stajić.

Za njega je najozbiljnije zagrizao njemački drugoligaš Alen, kao i jedan turski prvoligaš, ali se čak prelazni rok kako bi se transfer realizovao.