Puzigaća: Želim da se vratimSportski direktor Borca Muhamed Ibrahimbegović, član uprave Milan Tegeltija i šef stručnog štaba Velimir Stojnić juče su razgovarali sa lijevim bočnim fudbalerom Bojanom Puzigaćom koji je ljetos otišao u Čelik. On želi da se vrati u Banjaluku, ali s obzirom na to da ima ugovor sa zeničkim klubom, postavlja se pitanje obeštećenja.

- Ljudi iz Čelika će u utorak da dođu u Banjaluku i tada će se voditi razgovori o obeštećenju. Ja se nadam pozitivnom rješenju i imam želju da opet zaigram u Borcu, budući da se klub bori za izlazak na međunarodnu scenu – istakao je Puzigaća.

Pored Almira Kahrimanovića iz krajišnika (Velika Kladuša), na probu će vjerovatno da dođe i rajko Mitić iz Kozare, kao i još nekoliko fudbalera iz okolnih klubova. Za ove fudbalere će vjerovatno da budu organizovane dvije ili tri utakmice kako bi pokazali da sli za njih ima mjesta u trenutno drugoplasiranom timu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Avdukić ostaje u Rudar Prijedoru

Asmir Avdukić, golman Rudar Prijedora, gotovo sigurno se neće preseliti u redove banjalučkog Borca. Iz izvora bliskog upravi prijedorskog premijerligaša saznajemo da je obeštećenje za njega 100 000 konvertibilnih maraka. S obzirom na to da ima ugovor do juna, Banjalučani nisu spremni da izdvoje taj iznos.