Marko Stojić ostaje na klupi Modriča MaximeNakon što je kao nasljednik Zorana Ćurguza vodio ekipu Modriče Maxime u posljednjih šest kola prvog dijela Premijer lige BiH, Marko Stojić dobio je povjerenje Uprave da ekipu vodi i u nastavku sezone.

Mladi trener je već objavio i listu fudbalera koji nisu zadovoljni i dobili su odriješene ruke da promijene sredinu, uz ispunjenje određenih obaveza. To su Đorić, Kuljanin, Cekinović i Gavrić. S druge strane, ugovori su istekli Bojiću, Pupčeviću, Miljković i Matoviću, pa je i njihov ostanak upitan.

Bojić je pred početak sezone operisao meniskus i jesenas je nastupio samo u posljednjem kolu, dok su Pupčević, Miljković i Matović imali polovičnu minutažu.

Prvi igrač Modričana u minuloj polusezoni bio je Duško Stajić, a budući da se za njega interesiraju brojni klubovi, zaključak Uprave je da mu neće praviti smetnje pri odlasku, ukoliko pronađe povoljan angažman. Isto važi i za Vasiljevića i mladog Radulovića, koji je do povrede bio standardni član juniorske reprezentacije.