Zvijezda ide kući sa punom mrežomVodeći sastav Premijer lige N.K. Široki Brijeg je i protiv ekipe Zvijezde iz Gradaca pokazao pravu formu i sa jednom lijepom i dopadljivom igrom napunio mrežu gostiju sa 5 pogodaka, a dojma smo da su mogli još koji. Lijepo vrijeme privuklo je i dosta navijača tako da smo istinski mogli uživati u ovom ogledu.

Već na otvaranju utakmice lijepa akcija i gol Mišića u 4. minuti na odličnu asistenciju Šilića. Povećava Mišić u 9. minuti odličnim solo prodorom i šutom sa vrha šesanest metara pogađa usuprotni kut za 2:0. Taktika Zvijezde koja se pokušavala nadigravati nije dala ploda, rekli bi da je to bio mač sa dvije oštrice jer ovakvom razigranaom Širokom teško je parirati na takav način. Povećanje rezultata dolazi u 18. minuti Jure Ivanković prihvata jednu loptu od Šilića i majstorski pogađa za 3:0. Zvijezda nije stvorila niti jednu pravu prigodu sve do 30. minute Omeragić je opasno priprjetio no Bandović je kao i cijela ekipa bio na visini zadatka.

U nastavku smo gledali slIčnu utakmicu kao i u prvom poluvremenu. Široki je stiskao, tečnom igrom stalno prijetio golu Zvijezde. Bilježimo par prigoda Šilića, Wagnera, Martinovića no novi gol smo vidjeli u 78. minuti. Kapetan Dalibor Šilić je ponovno probio bok lijepo pogodio Vareu kojemu nije bilo teško poentirati. Za svoju odličnu igru Šilić je "nagrađen" jedanaestercom (Wagner je bio u prodoru gostujući igrači ga ruše sudac svira sasvim zasluženi jedanaesterac) kojeg Šilić pretvara u konačnih 5:0. I današnja predstava samo može biti poziv svima da u nedjelju dođu u Mostar i pomognu Širokom da dođe do titule jesenskog prvaka.