Preokret za Ginisa!Preokret za Ginisa! Gosti su vodili sa 4:1, pa sa 5:2 jedva 20 minuta do kraja suusreta, a na kraju - poraz! Modričani su u 11. minutu poveli, ali je pomoćni sudija Mirza Šelo iz Gračanice poništio gol smatrajući da je ofsajd, zbog čega mu je kontrolor Radoslav Kapor iz Trebinja dodijelio 6,9 (ocjena zbog koje bi Šelo mogao ići na hlađenje više utakmica).

Onda je Nenad Erić u 30. minutu bio u kontaktu sa Vladanom Kujundžićem i Ognjenom Radulović, arbitar je dosudio čist kazneni udarac, a Elvedin Varupa sa „bijele tačke“ bio siguran. U 41. minutu Joco Stokić je udarcem sa distance postigao prelijep gol. Tek što je počelo drugo poluvrijeme, Stokić je šutirao, golman Alen Delić kratko odbio loptu do Kujundžića koji pogađa cilj. Stokić je i u 52. minutu lijepo centrirao, a Vladimir Rankić igrao glavom za novu radost svog tima. Tri minuta kasnije Duško Stajić je prošao po desnoj strani, pa proigrao Kujundžića koji je ponovo precizan. Igrao se 63. minut kada je Travnik izveo korner sa desne strane, a vremešni Midhat Sarajčić dominantan u skoku, šalje loptu glavom u mrežu. Onda je u 65. minutu Rankić sam ispred Delića, šutirao je u dobro postavljenog čuvara mreže domaćih.

U 69. minutu Stokić je prihvatio loptu negdje na centru, pa vukao do kaznenog prostora i šutirao za novi pogodak gostiju. Tada niko nije ni slutio da rezultat od 5:2 nije dovoljan Modričanima da u preostalih 20 minuta dođu do trijumfa. U 70. minutu lopta je došla do Feđe Dudića koji šutira snažno i pogađa. Sličan pogodak postigao je i Anel Ćurić u 78. minutu, pa Mirsad Šiljak u 85. i Dudić u poslednjim trenucima susreta. Jednostavno, neometani, bez bloka rivala, ispoljavali su svoju preciznost. Treba reći da je Stajić u 25. i 34. minutu bio sam, oči u oči sa Delićem, ovaj ga je olako pročitao. U poslednjim trenucima meča požutjeli Stokić raspalio je po lopti zbog čega je isključen. Meč sa 11 golova, brojnim preokretima koji navode na jedno: teško za povjerovati, ali istinito. Rijetko se događa, ali događa se...

Strijelci: E. Varupa u 30. iz jedanaesterca, Sarajčić u 63, Dudić u 70. i 90, Ćurić u 78. i Šiljak u 85. minutu (Travnik); Stokić u 41. i 69, Kujundžić u 47. i 55. i Rankić u 52. minutu (Modriča Maxima).

Stadion: „Pirota“.
Gledalaca: oko 300.
Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški).
Pomoćnici: Mirza Šelo (Gračanica) i Rodoljub Topić (Čelinac).
Četvrti sudija: Vedran Zovko (Mostar).
Delegat: Mersim Mešić (Gradačac).
Kontrolor: Radoslav Kapor (Trebinje).
Žuti kartoni: Dolić (Travnik); Tripić, Kujundžić, Stokić (Modriča Maxima).
Crveni karton: Joco Stokić u 90. minutu (Modriča Maxima).

TRAVNIK: Delić 8, Terzić 7, E. Varupa 7, Helvida 7, Bradarić 6 (od 56. min. Ribić 7), Sarajčić 7, Šiljak 7, Ćurić 7 (od 80. min. Dolić -), Dudić 8, Erić 7, Pranjković 6 (od 51. min. Fajić 7).
Šef stručnog štaba: Nedžad Selimović.

MODRIČA MAXIMA: Tripić 5.5, Joksimović 6, Jolović 5, Alić 6, Đaković 5.5, Radulović 5 (od 82. min. Đorić -), Savić 5 (od 89. min. Savkić -), Rankić 5.5 (od 70. min. Gavrić 5), Kujundžić 6, Stajić 5, Stokić 6.
Šef stručnog štaba: Marko Stojić.

Igrač utakmice: Alen Delić (Travnik) 8.