Misimović ne igra, ulazi MedunjaninZvjezdan Misimović je nakon 40 minuta napustio jučerašnji trening u Hrasnici zbog bolova u koljenu i sutra, gotovo sigurno, neće igrati revanš meč s Portugalcima.

Naš plejmejker izdržao je zagrijavanje, a kada se ekipa podijelila i zaigrala na dva gola, na terenu je proveo samo desetak minuta prije nego što je izašao i otišao u svlačionicu.

- Misimović ne može. Dobio je jedan udarac u Lisabonu i neće biti spreman. Umjesto njega, igrat će Medunjanin - kazao nam je selektor Miroslav Blažević.

Neigranje Misimovića donijet će male rotacije u ekipi. Debitant Haris Medunjanin, vezni igrač španskog Valjadolida, u večerašnjoj formaciji igrat će na poziciji zadnjeg veznog, na kojoj je, inače, Samir Muratović, dok će Miralem Pjanić preuzeti Zvjezdanovu ulogu plejmejkera i pomagati napadačima Edinu Džeki i Vedadu Ibiševiću.

Inače, jučerašnjem treningu u Hrasnici prisustvovalo je oko 500 ljudi. Bila je tu i filmska ekipa iz Zagreba, koja snima dokumentarac o našem selektoru Miroslavu Blaževiću.

Uloge su dobili i Emir Spahić i Senijad Ibričić, koji su igrali "ševe" s djecom. O Ćiri je govorio i glumac Enis Bešlagić.