Tabela grupe 7MPPts
  SiCG 410
  Spanija 48
  Litvanija 48
  BiH 22
  Belgija 31
  San Marino 50
 Tabela PL BiHMPPts
  Zrinjski 1840
  Zeljeznicar 1835
  Siroki 1729
  Posusje 1828
  Travnik 1827
  Orasje 1826
Od 12-02-2004
 Danas  451 
 Ukupno  168736 
Danas: 26/03/2005
10:07:18 GMT+1
+ Trenutno prisutno: [ 6 ]
+ Rekord u min: [ 235 ]
+ Bihsoccer statistika






 LIVESCORE: Premier liga Bosne i Hercegovine sezona 2004/2005

 Franjo Džidić ne vjeruje da će se igrati u srijedu
Iako su iz tabora bordo sastava prošlog tjedna dosta optimistično najavljivali da će ''lider pasti na Koševu'', jedino što je jučer palo u Sarajevu bio je novi snijeg, zbog čega je derbi prvog proljetnog kola između Sarajeva i Zrinjskog, kao i svi susreti 16. kola, odgođen za srijedu.

Nogometaši i stručni stožer Zrinjskog prema Sarajevu i svojoj stalnoj bazi u hotelu Terme na Ilidži zaputili su se već u petak i čim su došli u naš glavni grad stvari nisu mirisale na dobro. Snijeg koji je počeo padati u popodnevnim satima nije prestajao cijelu noć, tako da se već jučer ujutro moglo zaključiti da od utakmice na stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' neće biti ništa.

''Već po dolasku u Sarajevo nisam bio optimističan da će išta biti od utakmice, a kada smo došli na Koševo u to smo se i uvjerili. Na terenu je bilo oko pola metra snijega, tako da je odmah postalo jasno da je nemoguće utakmicu odgoditi 24 sata, jer se toliki nanosi nisu mogli očistiti u tako kratkom razdoblju, pogotovo što je snijeg i dalje padao. Kada smo dobili službenu potvrdu da se kolo odgađa za srijedu, krenuli smo u Mostar'', izjavio je trener Zrinjskog Franjo Džidić.

Ovo je već drugi put da se početak drugog dijela prvenstva odgađa, ali trener Mostaraca vjeruje da će to biti i posljednji.

''Normalno da je svima priprema više preko glave i da jedva čekamo da počne proljetni dio prvenstva, ali ne vjerujem da će moći igrati i u srijedu. Nisam optimističan da će vrijeme toliko stabilizirati kako bi klubovi bili u mogućnosti terene dovesti u stanje u kojima postoje i minimalni uvjeti za igru'', rekao je Džidić.

Bilo kako bilo, u utorak ćete opet morati put Sarajeva. ''Ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo. Normalno ćemo trenirati i čekati da vidimo hoće li se moći igrati. Ako Natjecateljska komisija ne bude mijenjala odluku, u utorak ćemo opet krenuti u Sarajevo, ali kažem da nisam uopće optimističan da će se vrijeme stabilizirati'', završio je Džidić.

     Napisao bihsoccer  March 6, 2005, 5:41 pm                            

Google
Copyright 2003-2005 Sva prava zadrzava bihsoccer.com
Hosting sponzor www.1o1.com site & forum
Diskusije  |  Kontakt  |  BHS Team