Tabela grupe 7MPPts
  SiCG 410
  Spanija 48
  Litvanija 48
  BiH 22
  Belgija 31
  San Marino 50
 Tabela PL BiHMPPts
  Zrinjski 1840
  Zeljeznicar 1835
  Siroki 1729
  Posusje 1828
  Travnik 1827
  Orasje 1826
Od 12-02-2004
 Danas  418 
 Ukupno  168703 
Danas: 26/03/2005
09:17:28 GMT+1
+ Trenutno prisutno: [ 9 ]
+ Rekord u min: [ 235 ]
+ Bihsoccer statistika


 LIVESCORE: Premier liga Bosne i Hercegovine sezona 2004/2005

 Davor Landeka: Vjerujem u novu pobjedu
Mladi reprezentativci BiH jučer su se okupili u Međugorju gdje će čekati sutrašnji prijateljski susret protiv vršnjaka iz Hrvatske. Među izabranicima Ibrahima Zukanovića je i Davor Landeka, igrač Zrinjskog, koji je propustio susret u Vinkovcima između ove dvije reprezentacije. ''Drago mi je što sam opet u reprezentaciji. Igramo protiv vrlo dobre reprezentacije Hrvatske koja je i u prvom susretu, koji se igrao u Vinkovcima,

slovila za velikog favorita, a svi se dobro sjećaju kako je ta utakmica završila (op.a. pobjeda BiH 4:0). Teško je očekivati da ponovimo sličan rezultat, ali najvažnije je da dobro odigramo, a ja vjerujem da možemo do pobjede\'\', izjavio je Landeka.

• Tvoj najbolji prijatelj Luka Modrić ne dolazi na Pecaru?

-Nadao sam se da ćemo se vidjeti. Dok smo igrali u juniorima Dinama, a i prošle godine u Zrinjskom, bili smo nerazdvojni. Imam problema sa aduktorom zbog čega neće igrati u srijedu. Zbog iste ozljede nije igrao za Dinamo protiv Zagreba u subotu. Čuo sam se s njim te mi je rekao da je i njemu žao što ne dolazi u Široki Brijeg.

• Poznaješ većinu igrača iz reprezentacije Hrvatske?

-Svi su oni iz moje generacije. S nekima sam igrao u istom klubu, a protiv većine sam se susretao dok sam igrao u juniorima Dinama. Imaju puno odličnih igrača, ali u Široki Brijeg će doći oslabljeni za Modrića, Edvarda da Silvu, koji je s A reprezentacijom, Grgurovića…

• Premier liga počinje predstojećeg vikenda. Zrinjski proljetni dio u kojemu će se boriti za svoj prvi naslov prvaka otvara gostovanjem na Koševu?

-Jedva čekam početak prvenstva jer se pripremamo već skoro dva mjeseca. Znamo da nam na Koševu neće biti lako. Sarajevo, bez obzira što je lošije plasirano, uvijek igra dobro pred svojim navijačima, a i mi nemamo razloga da ih se bojimo. Moramo igrati našu igru jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata.

• Posljednja pripremna utakmica je pokazala da ćeš na Koševu najvjerojatnije igrati na mjestu stopera umjesto kartoniranog Ivice Džidića?

-Istina, na toj poziciji nisam igrao ni jednom od kada sam u Zrinjskom, ali ona mi nije strana. U mlađim kategorijama sam često po potrebi znao igrati u posljednjoj liniji i vjerujem da ću opravdati povjerenje trenera ako mi ga ukaže.

     Napisao bihsoccer  March 1, 2005, 5:14 pm                            

Google
Copyright 2003-2005 Sva prava zadrzava bihsoccer.com
Hosting sponzor www.1o1.com site & forum
Diskusije  |  Kontakt  |  BHS Team